Paikallinen miljonääri ryhtyi itse IFK Mariehamnin pääyhteistyökumppaniksi

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn tiedotti keskiviikkona solmineensa Anders Wiklöfin kanssa uuden pääyhteistyökumppanisopimuksen.

Kauppaneuvos ja taloustieteen kunniatohtori Wiklöf, 73, on tukenut IFK:ta jo yli vuosikymmenen ajan, mutta yhteistyö jatkuu nyt, seuroja koettelevan koronaviruspandemian keskellä, hieman uudessa muodossa.

– Kaikissa yhteiskunnissa on nyt tietysti paljon epävarmuutta ja todella erityinen vaihe poikkeustilan takia. Samaan aikaan tunnen, että on tärkeää osoittaa uskoa tulevaisuuteen ja sen suhteen IFK Mariehamnin joukkue on tärkeä symboli Ahvenanmaalle, Wiklöf kommentoi IFK:n tiedotteessa.

– Sen myötä minusta on nyt oikea hetki vahvistaa pääyhteistyökumppanuus 13. perättäiselle vuodelle ja tänä vuonna minä itse olen kumppanina. Hotel Arkipelag on ollut yhteistyökumppanina 12 vuotta, mutta koska hotellin toiminta on juuri nyt enemmän tai vähemmän alasajettu, näimme tämän parempana ratkaisuna tänä vuonna.

– Ilman yhteistyökumppanuuksia meillä ei olisi edellytyksiä pelata liigassa ja se, että Anders Wiklöf on mukanamme jatkossakin, on todella tärkeää ihan yhtä lailla kuin sekin, että saamme mukaan myös muut kumppanimme. Etenkin nyt korona-aikaan olemme kiitollisia siitä, että voimme edelleen saada kumppanituottoja, jotka ovat tärkeimpiä tulonlähteitämme, lisää seuran puheenjohtaja Dan Mikkola.