PSG:n tähtihyökkääjän siirto Argentiinaan osoittautumassa haaveiluksi – ”Meidän taloutemme ei ole linjassa hänen kanssaan”

© Kuva: Getty Images

Boca Juniorsin presidentti Jorge Amor Ameal pitää hyvin epätodennäköisenä, että Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Edinson Cavani siirtyy Argentiinan suurseuraan sopimuksensa päätyttyä.

Uruguaylaiskärki Cavanin, 33, ja PSG:n sopimus päättyy tämän kauden jälkeen, jolloin hän voi vapaasti vaihtaa seuraa ilman siirtokorvausta. Hän on edustanut PSG:tä kesästä 2013 lähtien ja hän on pariisilaisseuran kaikkien aikojen maalintekijä 200 osumallaan.

Kuluvalla kaudella Cavani on kuitenkin jäänyt aiempia kausia vähemmälle peliajalle, kun kilpailu PSG:n hyökkäyksessä on kasvanut. Hän on pelannut tällä kaudella täydet minuutit vain seitsemässä ottelussa ja tullut usein vaihdosta sisään. Kaikkiaan Cavani on pelannut kuluvalla sesongilla 22 ottelussa vajaat 1100 minuuttia. Maaleja hän on iskenyt seitsemän kappaletta.

Bocan johtoportaaseen kuuluva neuvonantaja Jorge Bermúdez antoi hiljattain ymmärtää Radio Cooperativan haastattelussa, että Cavanin siirto Argentiinaan on jo vireillä.

– Se on toiveemme ja pidämme sitä mahdollisuutena. Tuntien Juan Román Riquelmen (Bocan varapresidentti), toivottavasti se tapahtuu mahdollisimman pian. Hän auttaisi meitä valtavasti. Minusta tuntuu, että nämä ovat selviä merkkejä. (LUE LISÄÄ)

Seurapresidentti Amealin mukaan Bocan talous ei kuitenkaan kestäisi Cavanin hankintaa, vaikka hänestä ei tarvitse maksaa siirtokorvausta.

– Olemme ylpeitä, kun Cavanin kaltainen pelaaja sanoo, että haluaa pukea paitamme päälle, mutta meidän taloutemme ei ole linjassa hänen kanssaan, kommentoi Ameal Radio Splendidin haastattelussa EFE:n mukaan.

– Kukaan ei väitä, etteikö Cavani olisi mahtava pelaaja, mutta meidän on ajateltava enemmän nykyisiä pelaajiamme ja uskottava heihin.

Cavani oli tammikuun siirtoikkunassa vahvasti yhdistettynä Atlético Madridiin, mutta diili kaatui tuolloinkin taloudellisiin tekijöihin. Häntä on huhuttu myös Major League Soccerissa tällä kaudella aloittaneeseen Inter Miamiin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.