Rovaniemen Palloseuran tavoitteena on tehdä uusi yleisöennätys, kun uusi veikkausliigakausi saadaan viimein käyntiin. Kausi 2020 on RoPSille erityinen, sillä se täyttää sen aikana tasan 70 vuotta.

RoPS on jo avannut lipunmyyntinsä kauden avausjuhlaan, missä se toivoo rikkovansa Veikkausliiga-otteluiden yleisöennätyksensä vuodelta 2015. Silloin 4768 katsojaa saapui paikan päälle seuraamaan RoPSin kotipeliä HJK:ta vastaan.

Se päivä tulee, kun Veikkausliigaa pelataan jälleen ilman rajoituksia ja täysille katsomoille. Kun se päivä tulee, on syytä juhlia ja isosti!

Osta lippusi RoPS:n Avausjuhlaan nyt ja olet tekemässä RoPS:n Veikkausliigaotteluiden uutta yleisöennätystä 💙

ropskauppa.fi/category/23/ka…
ropskauppa.fi

RoPS Kausikortit kaudelle 2024

Kuten muuallakin Suomessa, myös napapiirillä kauden alkamista odotetaan malttamattomana. RoPSin toimitusjohtaja Risto Niva toivoo, että seura voisi jo aloittaa harjoittelemisen pienissä ryhmissä. Koronaviruskriisin takia joukkueen pelaajat ovat joutuneet tyytymään omatoimiharjoituksiin.

– Odotetaan valtiovallan päätöksiä ja Palloliiton suosituksia. Odotetaan, että päästäisiin harjoituksiin ja avaamaan ne edes pienryhmille. Tärkeää olisi, että joukkue pääsisi harjoittelemaan yhtä aikaa, Niva toteaa RoPS:n YouTube-kanavan videohaastattelussa.

– Jos positiivisesti ajattelee, kausi voisi alkaa heinäkuussa ja jatkuisi sitten jopa marraskuulle. Se vaatii, että positiivisesti menee asiat eteenpäin ja valtiovallalta tulee lupa. Terveyden ehdoilla.