Tanskalaisen tähtipelaajan mallityttöystävältä raju paljastus tosi-tv-ohjelmassa: ”Hän on ollut idiootti”

© Kuva: Getty Images
Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!

Ilman seuraa tällä hetkellä olevasta tanskalaishyökkääjä Nicklas Bendtneristä paljastui ikäviä asioita tosi-tv-ohjelmassa, jossa seurataan Bendtnerin ja hänen mallityttöystänsä Philine Roepstorffin elämää.

Ohjelmassa Roepstorff kertoo avoimesti Bendtnerin pettämisestä, joka tapahtui samoihin aikoihin, kun FC Kööpenhamina vapautti tanskalaishyökkääjän sopimuksestaan. Bendtner sai lähteä FC Kööpenhaminasta viime joulukuussa pelattuaan vain kuudessa Tanskan Superliigan ottelussa ilman maaleja. FC Kööpenhamina ei halunnut jatkaa Bendtnerin sopimusta.

– Nyt käyn perusteellisesti vaihtoehtoni läpi ja mietin, mitä teen tulevaisuudessa – kentällä tai sen ulkopuolella, Bendtner kommentoi tuolloin.

Nopeasti kuvaan tuli Bendtnerin parisuhteesta kertova tosi-tv-ohjelma, jossa paljastui myös hyökkääjän syrjähyppy.

– Nicklas on ollut idiootti, lievästi ilmaistuna. Hänellä on ollut parasta maailmassa, mutta hän ei ole arvostanut sitä, Roepstorff kertoo ohjelmassa kyynel silmässään.

Roepstorff kertoi epäilyjen alkaneen, kun Bendtner oli tullut itkien kotiin.

– En ole koskaan aikaisemmin nähnyt hänen itkevän. Ajattelin sen olevan vähän outoa. Hän yritti sanoa jotain, mutta ei pystynyt siihen. Kun hän heräsi, hän kertoi pettäneensä.

Nicklas Bendtner Juventuksen paidassa vuonna 2012. Kuva: Getty Images.

Bendtner on ollut aiemminkin kuohuttavissa otsikoissa. Marraskuussa 2018 Bendtner määrättiin 50 päivän vankeurangaistukseen taksikuskin pahoinpitelystä.

Bendtnerin ja Roepstorffin suhde jatkuu syrjähypystä huolimatta.

– Minun oli puolustettava itseäni ja suhdettani. Pystyin tekemään sen tulemalla televisioon ja sanomalla ”niin tapahtui, tiedän sen”. Nyt voitte puhua niin paljon kuin haluatte, mutta se oli minun valintani. Pysyn hänen kanssaan, Roepstorff avasi.

Bendtner on urallaan edustanut muun muassa Arsenalia, Sunderlandia, Birhminghamia, Juventusta sekä norjalaista Rosenborgia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Championshipissä Fulhamilla on nousu mielessä! käytä hyväksesi vetoidea ja talletusbonus!