Valioliigan jumbojoukkue Norwich on hankkinut Luxemburgin maajoukkueen hyökkääjän Daniel Sinanin F91 Dudelangesta. Sinani, 23, siirtyy Norwichiin ensi kesänä kolmen vuoden sopimuksella.

Hän on pelannut kotimaansa pääsarjassa 110 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 39 maalia ja syöttänyt 35. Serbiassa syntynyt Sinani on esiintynyt Luxemburgin A-maajoukkueessa 21 kertaa ja onnistunut maalinteossa kolmesti.

Sinani antoi hyvät näytöt osaamisestaan tämän kauden Eurooppa-liigassa, vaikka Dudelange jäikin lohkossaan viimeiseksi. Hän teki Eurooppa-liigan karsinnoissa viisi maalia ja iski vielä lohkopeleissä neljä.

– Hän on nuori pelaaja täynnä potentiaalia, kommentoi Norwichin päävalmentaja Daniel Farke Norwichin tiedotteessa.

– Luxemburg on täysin eri tasolla, joten meidän pitää antaa hänelle hieman aikaa, mutta hän on todistanut osaamisensa Eurooppa-liigassa.

Norwich on Valioliigassa kuuden pisteen päässä putoamisviivasta, kun yhdeksän kierrosta on pelaamatta. Huuhkajien tähtihyökkääjä Teemu Pukki on joukkueen tämän kauden tehokkain pelaaja 11 osumalla ja kolmella maalisyötöllään.

Norwich City FC

@NorwichCityFC
🤝 We can't wait to see you in a City shirt next season, Danel!

Check out our first interview with the Club's latest signing ⬇