”Teen mitä haluan ja syön mitä haluan” – Entiseltä maajoukkuekapteenilta täysin absurdeja kommentteja koronakriisin keskellä

© Kuva: Getty Images
Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Valioliigassa Manchester Cityä, Arsenalia, Tottenhamia sekä  Crystal Palacea edustanut Emmanuel Adebayor on jälleen kohauttanut kommenteillaan. Togon entinen maajoukkuekapteeni ei aio lahjoittaa penniäkään koronaviruksen vastaiseen työhön, koska ”hän tekee mitä haluaa”.

Adebayor asuu tällä hetkellä Togossa. Hyökkääjä matkusti takaisin kotimaahansa, kun koronavirus alkoi levitä maailmalla. Adebayor edustaa tällä hetkellä paraguaylaista Olimpiaa. Togossa koronavirustilanne on vielä kohtalaisen hyvä, mutta epidemian huippua ei olla vielä nähty.

– Teen sen nyt todella selväksi heille, jotka sanovat, etten lahjoita rahaa, en aio lahjoittaa. Se on todella yksinkertaista.

– Teen mitä haluan ja syön mitä haluan. Ihmiset varmaan tulevat kritisoimaan minua siitä, etten tehnyt lahjoitusta Lomelle (Togon pääkaupunki), Adebayor kertoi Facebookin live-videolla.

Adebayor sai jo kritiikkiä siitä, että hän matkusti Paraguaysta takaisin kotimaahansa Ranskan ja Beninin kautta. Osa on syyttänyt Adebayoria siitä, että hän olis tuonut koronaviruksen Togoon. Adebayor kuitenkin kiisti väitteet selväsanaisesti.

– Jotkut luulevat, että minä toin viruksen Lomeen. Se on valitettavaa, mutta tämä maa on sellainen.

Adebayor on aiemmin tehnyt paljon hyväntekeväisyyttä Togossa. Hän on muun muassa tukenut taloudellisesti 90:tä lasta vuoden ajan. Lisäksi hyökkääjätähti on ollut mukana hyväntekeväisyysotteluissa, joissa on kerätty varoja köyhille lapsille. Nähtävästi ääni on muuttunut kellossa.

Esimerkiksi entinen Barcelona-hyökkääjä Samuel Eto’o on lahjoittanut kasvomaskeja, käsidesiä, saippuaa ja ruokaa oman säätiönsä kautta ympäri Afrikkaa. Chelsean entinen hyökkääjä Didier Drogba on tarjonnut omistamansa sairaalan koronaviruksen hoitokeskukseksi Norsunluurannikossa.

– He voivat verrata minua Drogbaan tai Eto’ohon, mutta valitettavasti minä en ole he. Olen Emmanuel Sheyi Adebayor ja teen aina mitä haluan, mies totesi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Bournemouth taistelee Tottenhamia vastaan sarjapaikastaan! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!