Virallista: Lukas Hradecky saa uuden kakkosvahdin

© Kuva: Getty Images

Kerroimme vajaat pari viikkoa sitten, että Lukas Hradeckyn ja Joel Pohjanpalon Bayer Leverkusen on hankkimassa riveihinsä uutta nuorta maalivahtia Lennart Grilliä. Tänään keskiviikkona kesällä voimaan astuva siirto varmistui.

Saksan alle 21-vuotiaiden maajoukkuepelaaja siirtyy Leverkuseniin 3. Bundesliigan Kaiserslauternista. 21-vuotiaan Grillin sopimus ulottuu kesään 2024. Hän on edustanut Saksaa kaikissa nuorisomaajoukkueikäluokissa alle 16-vuotiaiden maajoukkueesta lähtien.

– Saamme Lennart Grillissä erittäin mielenkiintoisen ja lupaavan maalivahdin. Tämä on hankinta tulevaisuutta varten, sillä Lennart on erittäin kehityskelpoinen, Leverkusenin urheilujohtaja Simon Rolfes kommentoi siirtoa seuran tiedotteessa.

Bayer Leverkusenin suvereeni ykkösmaalivahti on suomalainen Lukas Hradecky. 30-vuotiaan Hradeckyn sopimus umpeutuu kesällä 2023. Kokeneen Ramazan Özcanin kontrahti puolestaan päättyy tähän kauteen, joten Grill lienee ensi kaudella Hradeckyn kakkosvahti.