Ranskalaisseura Angersin laitahyökkääjä Farid El Melali on pyytänyt anteeksi jäätyään aiemmin tällä viikolla kiinni julkisesta masturboinnista.

Algerian maajoukkuepelaaja oli asuinrakennuksensa sisäpihalla ja tuijotti ikkunan takaa naista, joka asuu katutasolla. El Melali, 23, jäi kiinni, kun hänen naapurinsa näkivät hänet ja soittivat poliisille, joka haki hänet kuulusteltavaksi.

Lehtitietojen mukaan kyseessä on toinen kerta, kun El Melali on pidätetty vastaavan käytöksen takia. Paikallinen poliisi ja Angers ovat vahvistaneet, että El Melali pidätettiin maanantaina. Angers tiedotti samana päivänä El Melalin solmineen seuran kanssa jatkosopimuksen.

– Nämä muutamat viime päivät ovat olleet todella vaikeita henkisesti ja fyysisesti. Kritiikin ja arvostelun kestäminen on rankkaa, kommentoi El Melali Instagram-tilillään.

– Haluan pyytää anteeksi perheeltäni, ystäviltäni ja rakkaan seurani Angersin kannattajilta sekä algerialaisilta.

– Kaikki tapahtunut on vaikuttanut minuun, mutta se on myös tehnyt minusta vahvemman sekä tietoisemman niistä arvoista ja periaatteista, joita minun tulee noudattaa. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet tukenani tänä vaikeana aikana.

El Melalilla on tulevana kesänä edessä oikeudenkäynti, jossa häntä saattaa odottaa vuoden vankeustuomio ja 15 000 euron sakko.

Lähteet: AFP, ESPN