Bayern München jatkaa mestaruusjahtia Bundesliigassa: ”Voi olla ylivertainen siinä ottelussa!”

© Kuva: Getty Images

Bundesliigaa johtava Bayern München palaa koronatauolta pelikentille sunnuntaina. Kahdeksatta peräkkäistä ja yhteensä 30. liigamestaruuttaan jahtaava megaseura kohtaa vieraissa Union Berlinin, joka löytyy sarjataulukon keskikastista.

Bayern voitti taukoa edeltäneistä 11 pelistään Bundesliigassa kymmenen ja pelasi yhden niistä tasan. Hansi Flick on kesken kauden joukkueeseen tulleena päävalmentajana kääntänyt baijerilaisten kelkan täydellisesti.

– Hän on monipuolistanut ja piristänyt joukkueen peliä mielettömästi. Hän on tuonut sinne uusia ulottuvuuksia. Selostin juuri ennen taukoa Bayernin peliä Schalkea vastaan, ja se oli ihan näytösmatsi! Heillä oli erittäin korkea prässi, paljon jopa Jürgen Klopp -maisia piirteitä pelissä. Pelissä oli paljon uutta verrattuna alkukauteen ja jopa Hansi Flickin alkuaikoihin, sanoo Viasatin jalkapalloselostaja Tero Kainulainen Suplan Week Of Football -podcastin haastattelussa.

Robert Lewandowski johtaa Bundesliigan maalipörssiä ja Thomas Müller taas syöttötilastoa. Kokeneet tähdet ovat nousseet jälleen johtaviin asemiin. Lewandowski jahtaa jo uransa viidettä maalikuninkuutta ja neljättä titteliä viiden kauden aikana.

Niko Kovacin aikakauden käsijarru on otettu pois, ja se huokuu niin monesta pelaajasta. Thomas Müller on varmasti paras esimerkki siitä, miten yksilötasolla asiat ovat lähteneet rullaamaan, kun päävalmentaja vaihtui. Peli-ilo on näkynyt niin monella tavalla. Nyt mennään Berliinin betonibunkkeriin katsomaan, miltä homma siellä näyttää. Tiedän ja uskon, että Berlin yrittää kaikin keinoin pysäyttää tämän mahdin. Pelaajat eivät luovuta sekunniksikaan, mutta München voi olla ylivertainen siinä ottelussa, Kainulainen ennakoi.

Borussia Dortmund ja RB Leipzig ovat Bayernin lähimmät uhkaajat mestaruustaistelussa. Tuo kolmikko jakoi kolme kärkisijaa myös keväinä 2017 ja -19.

– Laittaisin omat vähäiset roponi Münchenin mestaruuden puolesta, ihan jo sen takia, että siellä on Hansi Flick päävalmentajana iloisten pillipiipariensa kanssa. Näyttää siltä, että mestaruuslautanen nousee Münchenissä pelaajien käsivarsille, Kainulainen uskoo.

Bundesliigan ottelut FC Köln-Mainz 05 ja Union Berlin-Bayern München sekä 2. Bundesliigan Greuther Fürth-HSV nähdään sunnuntaina Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa.

Tilaa Viaplay hintaan 9,99 €/kk ilman sitoutumista tästä!

Timo Harvey


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.