ESPN kirjoittaa, että Lontoo on yksi kolmesta EM-kisojen isäntäkaupungista, jotka eivät ole vahvistaneet UEFA:lle pystyvänsä isännöimään EM-turnauksen pelejä ensi vuonna.

UEFA joutui siirtämään omaa kokoustaan sen takia, että kolme isäntäkaupunkia eivät ole pystyneet tekemään UEFA:lle selvitystä isännöinnistä. Ongelmana ovat otteluohjelman asettaminen ja se, saavatko kaupungit hallitukselta luvan isännöidä pelejä.

UEFA:n on tarkoitus keskustella muun muassa ensi vuoden EM-kisoista kokouksessaan 17. kesäkuuta. ESPN:n mukaan UEFA ei ole huolestunut tilanteesta, mutta Lontoo on Euroopan jalkapalloliitolle kolmesta kaupungista tärkein, koska siellä on tarkoitus pelata kuusi peliä, mukaan lukien välierät ja loppuottelu.

ESPN otti yhteyttä Englannin jalkapalloliittoon. FA vakuutti ESPN:lle, että EM-kisoja pelataan kyllä Wembleyllä, ja että vahvistus on vain viivästynyt paperitöiden takia.