© Kuva: Getty Images

Freiburg – Werder Bremen: Werder jatkaa vastapelijoukkueena

Bundesliga
Freiburg – Werder Bremen
Lauantai 22.05. klo 16:30

Bundesligan lauantainosto on Freiburgin ja Werder Bremenin välisestä ottelusta. Joukkueiden kaudet eivät muistuta toisiaan, sillä Freiburg on pelaamassa melko lailla nappikautta, kun taas Werder Bremen käy kiivasta eloonjäämiskamppailua putoajan paikalla. Viime viikonloppuna sama trendi jatkui.

Freiburg nimittäin yllätti kaikki – myös yllekirjoittaneen – hakemalla vieraspisteen kivikovalta RB Leipzigilta. Ottelun lopussa jopa voittomaali oli luupin alla, mutta VAR hylkäsi tämän maalin. Joka tapauksessa Christian Streich on saanut joukkueen pakan kasaan vaativissa olosuhteissa ja kuudennen sijan tavoittelu jatkaa hyvissä merkeissä. Freiburgin kokoonpanotilanne näyttää hyvältä, joten kotimatsiin on mukava lähteä vaikeuksissa olevaa Werderiä vastaan.

Werder Bremenin esitys kotona Leverkusenia vastaan oli murheellinen. Werderin alakerta Niklas Moisanderia myöten oli todella liemessä läpi ottelun, eikä voittajasta jäänyt epäselvyyttä. Paluuottelusta on vaikea hakea mitään positiivista, vaikka joukkue vielä ensimmäisellä jaksolla ottelun tasoittikin. Florian Kohfeldtin tuskaa helpottanee hieman Davy Klaassenin palaaminen pelikiellosta, mutta tästä huolimatta Werder jatkaa vastapelijoukkueena.

Lyö vetoa ottelusta:

Kotiedusta joutuu leikkaamaan hieman pois yleisön tuen puuttumisen vuoksi, mutta siitä huolimatta Freiburg maistuu tähän saumaan. Vetosuositus on siis kotivoitosta: Freiburg voittaa ottelun kertoimella 2,20.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.