Saksan A-maajoukkueen puolustaja Lukas Klostermann on tehnyt RB Leipzigin kanssa kesään 2024 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Klostermannin, 23, vanha sopimus olisi päättynyt ensi kauden jälkeen.

Hän siirtyi Leipzigiin vuonna 2014 joukkueen noustua Saksan toiseksi korkeimmalle sarjaportaalle ja hän on tähän mennessä esiintynyt Die Roten Bullenin paidassa yhteensä 159 kertaa.

Puolustuksen eri tonteilla viihtyvä Klostermann debytoi Saksan A-maajoukkueessa viime vuoden maaliskuussa ystävyysottelussa Serbiaa vastaan. Kaikkiaan hän on pelannut Joachim Löwin miehistössä kahdeksan ottelua.

Kuluvalla kaudella Klostermann on pelannut Leipzigin riveissä 33 ottelua ja ollut sivussa vain kolmesta pelistä, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Klostermann on ollut yhdistettynä Saksan suurseuroihin, Bayern Müncheniin ja Borussia Dortmundiin, mutta uusi sopimus hiljentänee valtaosan huhuista, tai ainakin nostaa hänen hintalappuaan.

– Olen iloinen jatkettuani sopimustani RB Leipzigin kanssa. Nyt tulevaisuuteni on selvillä. Olen ollut Leipzigissä vuosien ajan ja olen kehittynyt täällä niin ihmisenä kuin pelaajana, kommentoi Klostermann seuran tiedotteessa.