Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo iski HSV:n ensimmäisen maalin, kun joukkue hävisi torstaina Stuttgartin vieraana maalein 2-3 Saksan 2. Bundesliigan kärkitaistossa.

Pohjanpalon, 25, osuma syntyi 16. minuutilla, kun Aaron Huntin antama kulmapotku löysi kimmokkeen kautta tiensä Suomen maajoukkuekärjelle, joka puski pallon takatolpan vierestä sisään.

Hunt vastasi itse HSV:n toisesta osumasta, kun hän ampui rangaistuspotkun sisään tauon kynnyksellä.

Hamburger SV

@HSV
45'+3 ⏱ Halbzeit in der Mercedes-Benz Arena! Durch den sicher verwandelten #Hunt-Elfmeter Sekunden vor Ende des ersten Durchgangs schreiten wir mit zwei Toren Vorsprung in Richtung Kabinentrakt!

Guter Auftritt soweit, bitte genauso weitermachen! 🔵⚪⚫
__
#VfBHSV 0:2
#nurderHSV

Stuttgart kavensi heti toisen jakson alussa Wataru Endōn puskumaalilla, ja tunnin kohdalla isännät saivat pilkun, jonka Nicolás González toimitti verkkoon.

Pohjanpalon iltapuhde päättyi 81. minuutilla, kun hän teki tilaa Lukas Hinterseerille.

Ottelun voittomaali syntyi lisäajalla, kun González pelasi pallon päätyrajan tuntumasta maalin edustalle Gonzalo Castrolle, joka ohjasi pelivälineen sisään.

Stuttgart nousi tuloksen myötä sarjataulukossa toiseksi jättäen HSV:n kahden pisteen päähän kolmanneksi. Sarjaa johtaa ottelun vähemmän pelannut Arminia Bielefeld, joka on kerännyt viisi pistettä Stuttgartia enemmän.

2. Bundesliigan kaksi parasta nousevat suoraan Bundesliigaan ja kolmanneksi tullut joukkue karsii paikasta pääsarjassa.

Pohjanpalo siirtyi HSV:hen tammikuussa loppukauden mittaisella lainasopimuksella Bayer Leverkusenista. Hän on pelannut lainaseurassaan kahdeksan ottelua tehden niissä yhteensä neljä maalia.