Hamburger SV:n Joel Pohjanpalo palasi tehokkaasti koronavirustauolta. Suomalaishyökkääjä puski neljä minuuttia ennen taukovihellystä HSV:n 1-1 -tasanumeroihin maaliedustalta Tim Leiboldin hyvästä nostosta. Kuusi minuuttia aikaisemmin norjalainen Håvard Nielsen oli vienyt rankkaripilkun kohdalta puskemalla maalillaan kotijoukkue SpVgg Greuther Fürthin johtoon.

Tasaisella avausjaksolla Pohjanpalo haki hyvin maalipaikkoja, mutta sai ainoan kunnon tilaisuutensa Leiboldin keskityksestä. Suomalainen oli hyvin hereillä, liikkui vapaaksi ja puski tarkasti tolpan viereen.

Maaliaan Pohjanpalo tuuletti ”golf-swingauksella” ajan hengen mukaisesti, kun halauksia, joukkueen yhteisiä tuuletuksia ja läpsyjä kehotetaan hygieniasyistä välttämään. Pienet fist bumpit ja läpsyt saattoivat silti parille pelikaverille livahtaa, mutta tässä voinee vedota siihen, että ”hipaisusta ei pidetä”.

Maali oli Pohjanpalolle HSV:n paidassa kolmas, kun ottelu oli miehen kuudes seurassa.

HSV siirtyi toisen puoliajan alussa Jeremy Dudziakin maalilla 2-1 -johtoon. Kotiinviemisiksi tuli kuitenkin vain yksi piste, kun Nielsen tasoitti lisäajan viimeisellä minuutilla illan toisella maalillaan numeroiksi 2-2. Pohjanpalo tuli vaihtoon HSV:n viidentenä vaihtona lisäajan alkajaisiksi.