José Mourinho muisteli lämmöllä aikaansa Interissä – myönsi samalla olleensa pelaajille tyly: ”Tajusin loukanneeni heitä”

© Kuva: Getty Images

Internazionale voitti José Mourinhon alaisuudessa triplan kaudella 2009−10, kun portugalilaisvalmentaja johdatti milanolaiset Mestarien liigan, Serie A:n ja Coppa Italian voittoon.

Mourinho muisteli aikaansa Milanossa italialaiselle Gazzetta dello Sportille. Hän kertoi, millainen oli ihmisenä runsaat kymmenen vuotta sitten.

− En koskaan esitä mitään, olen aito. Sellainen minä olen, siinä se. Olin myös mulkku, Mourinho myönsi.

Internazionale hävisi tammikuussa piskuiselle Bergamolle 3−1. Mourinho ei ollut tyytyväinen joukkueen suoritukseen. Hallitsevan mestarin ei olisi pitänyt kompuroida.

− Etenkin Bergamolle kärsityn tappion jälkeen olin pelaajille todella tyly. Kerroin, että he olivat paska-Scudetton voittajia. Vasta jälkeenpäin tajusin loukanneeni heitä ja pyysin anteeksi, Mourinho sanoi.

Internazionalesta on jäänyt kuitenkin paljon hyviä muistoja.

− Olin parhaillani, sillä tunsin olevani kotona. Siellä tunsin olevani mukana koko sydämestäni.

− Olin jo voittanut Mestarien liigan. Ennen ajattelin aina itseäni, mutta Interissä se ei ollut koskaan niin, Mourinho kertoi.

Nykyään Mourinho valmentaa Tottenhamia, mutta yhteys Milanoon on säilynyt.

− Juuri yhtenä päivänä puhuin Alession, Interin aikaisen kuskin kanssa. Missä ja milloin sellaista tapahtuu, että kymmenen vuotta myöhemmin valmentaja puhuu kuljettajan kanssa? Ei sellaista tapahdu. Sellainen Inter minulle on, he ovat minun ihmisiäni.

Lähde: Goal


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.