Juventuksen puolustuksen pitkäaikainen luottohahmo Giorgio Chiellini julkaisee pian kirjan ”Io, Giorgio”. Aihe on kiinnostanut useita toimittajia ja hän esitteli teostaan La Repubblica -lehdelle.

Esiin nousi muun muassa se, että Chiellini ei koskaan ole pitänyt Mario Balotellista. Kaksikko pelasi samaan aikaan Italian maajoukkueessa useita kertoja.

– Olen ollut todella pettynyt kahteen pelaajaan ja allekirjoitan kaikki, mitä olen sanonut kirjassa Chiellini sanoi Football Italian mukaan.

– Balotelli on todella negatiivinen persoona, joka ei kunnioita ryhmää ollenkaan. Confederations Cupissa vuonna 2013 Brasiliaa vastaan hän ei ojentanut auttavaa kättään minkään suhteen. Hän olisi ansainnut läimäytyksen.

– Joidenkin mielestä hän oli yksi maailman parhaista hyökkääjistä, mutta minä en ole koskaan nähnyt hänen olevan 10 tai 20 parhaan joukossa.

Yksi pelaaja osottautui kuitenkin vielä pahemmaksi. Juventuksessa 2011-2013 pelannut Felipe Melo ei saanut kehuja Chielliniltä.

– Felipe Melo, hän oli vielä pahempi [kuin Balotelli]. Huonoista huonoin.

– En voi kestää ihmisiä, joilta ei löydy kunnioitusta. He haluavat aina olla eri mieltä kaikesta. Hänen kanssaan oli aina todennäköistä joutua riitelemään. Sanoin myös seurajohdolle, että hän oli pilaantunut omena.