Juventus-legenda Giorgio Chiellini paljasti huonoimmat joukkuekaverinsa: ”Hän oli Balotelliakin pahempi”

Juventuksen puolustuksen pitkäaikainen luottohahmo Giorgio Chiellini julkaisee pian kirjan ”Io, Giorgio”. Aihe on kiinnostanut useita toimittajia ja hän esitteli teostaan La Repubblica -lehdelle.

Esiin nousi muun muassa se, että Chiellini ei koskaan ole pitänyt Mario Balotellista. Kaksikko pelasi samaan aikaan Italian maajoukkueessa useita kertoja.

– Olen ollut todella pettynyt kahteen pelaajaan ja allekirjoitan kaikki, mitä olen sanonut kirjassa Chiellini sanoi Football Italiamukaan.

– Balotelli on todella negatiivinen persoona, joka ei kunnioita ryhmää ollenkaan. Confederations Cupissa vuonna 2013 Brasiliaa vastaan hän ei ojentanut auttavaa kättään minkään suhteen. Hän olisi ansainnut läimäytyksen.

– Joidenkin mielestä hän oli yksi maailman parhaista hyökkääjistä, mutta minä en ole koskaan nähnyt hänen olevan 10 tai 20 parhaan joukossa.

Yksi pelaaja osottautui kuitenkin vielä pahemmaksi. Juventuksessa 2011-2013 pelannut Felipe Melo ei saanut kehuja Chielliniltä.

– Felipe Melo, hän oli vielä pahempi [kuin Balotelli]. Huonoista huonoin.

– En voi kestää ihmisiä, joilta ei löydy kunnioitusta. He haluavat aina olla eri mieltä kaikesta. Hänen kanssaan oli aina todennäköistä joutua riitelemään. Sanoin myös seurajohdolle, että hän oli pilaantunut omena.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.