Portugalin pääsarjassa, Primeira Ligassa, pelaava Santa Clara pelaa ja harjoittelee koronaviruspandemian takia lähes 1 500 kilometrin päässä kotoaan, kertoo ESPN.

Santa Clara pitää majaansa Azorien saariryhmällä, josta on lähes 1 500 kilometriä matkaa Portugalin pääkaupunkiin Lissaboniin.

Joukkue pelaa viisi viimeistä kotiotteluaan Portugalin jalkapalloliiton päämajan tiloissa.

Santa Clara päätti pelata loput ottelunsa Portugalin maaperällä suojellakseen azorilaisten terveyttä. Azoreilla asuu yhteensä noin 250 000 ihmistä ja sieltä matkustaa Lissaboniin lentokoneella noin kahdessa tunnissa.

Portugalin pääsarjan on määrä jatkua 4. kesäkuuta. Santa Clara on sarjataulukossa kymmenentenä, kun kymmenen kierrosta on pelaamatta. Maaliskuun puolivälissä keskeytetty sarjakausi pelataan loppuun suljettujen ovien takana.

LUE MYÖS: