Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen jatkaa taistelua paikasta ensi kauden Mestareiden liigassa, kun se isännöi tiistaina WfL Wolfsburgia. Leverkusen on voittanut molemmat koronatauon jälkeiset ottelunsa ja on Bundesliigassa neljäntenä.

– Kun Leverkusen palkkasi Peter Boszin Dortmund-potkujen jälkeen, en pitänyt toiveita hirveän korkealla. Hän on saanut aikaa. Hän on ottanut melkein kaksi pistettä ottelua kohden Leverkusen-luotsina. Vähän sääli, että Leverkusenin peli yski syksyllä. Tällä kevätvireellä he taistelisivat jopa mestaruudesta, sanoo Viasatin jalkapalloselostaja Ville Kuusinen Suplan Week of Football -podcastissa.

Leverkusen-Wolfsburg nähdään tiistaina Borussia Dortmundin ja Bayern Münchenin välisen Der Klassikerin jälkeen.

– Tietyllä tavalla kaikkia Der Klassikerin tähtiä väheksymättä, on Leverkusenilla tämän hetken Bundesliigan kuumin ja paras pelaaja: Kai Havertz on ollut ihan pysäyttämätön. Hän on tehnyt kaksi maalia molemmissa peleissä ja olisi voinut tehdä molemmissa hattutempun! Kevin Volland on tulossa takaisin nilkkavammastaan, niin on kiva nähdä, miten Peter Bosz tekee, kun Havertz on tuurannut häntä kärjessä. Sehän ei ole hänen pelipaikkansa, mutta ihan kivasti näyttää piikissäkin kulkevan, Kuusinen sanoo.

Podcastin juontaja Panu Markkanen heittää Kuusiselle oman ehdokkaansa Bundesliigan kuumimmaksi pelaajaksi ja ottaa puheeksi RB Leipzigin Timo Wernerin, joka teki viime viikonloppuna hattutempun Mainz 05:tä vastaan.

– Hän teki hattutemppunsa Mainzia vastaan, eikä heitä vastaan olisi tarvinnut paljoa tehdä. Häntähän on huhuiltu Jürgen Kloppin Liverpooliin. Häntähän on kritisoitu, kun oli hiljaisempaa, että onko hän oikea kaveri Merseysidelle. Hän vastasi tähän kritiikkiin aika kivasti. Ei paremmin voi vastata kuin hattutempulla, hehkuttaa Kuusinen.

Bayer Leverkusen- WfL Wolfsburg nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa tiistaina kello 21.30. Wernerin RB Leipzig kohtaa Hertha Berlinin keskiviikkona.

Näin saat Viaplayn itsellesi hintaan 9,99 €/kk!

  1. Siirry Viaplayn sivuille TÄSTÄ.
  2. Valitse haluamasi paketti ja tee tilaus.
  3. Tilaus ei sido minkäänlaiseen määräaikaisuuteen.

Lähde: Week of Football