Lukas Hradecky joutuu edellismatsia kovempaan testiin: ”En näe, etteikö Leverkusen voisi voittaa kaikkia matsejaan!”

© Kuva: Getty Images
Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen palasi koronatauolta Bundesliigan pariin vakuuttavalla voitolla Werder Bremenistä. Huuhkajien ykköstorjuja ei joutunut edes kunnon torjuntatöihin, mutta tulevana lauantaina tilanne on todennäköisesti toinen, kun Leverkusen pelaa Borussia Mönchengladbachin vieraana.

– Maanantain peli oli Leverkusenilta hemmetin hyvää peliä. Werder Bremenin puolustus toki ei ollut mikään kovin hyvä. Lupaa kuitenkin hyvää Leverkusenille. Kai Havertz on ollut Bundesliigan tehokkain pelaaja tämän vuoden aikana. Hän on tehnyt yhdeksän maalia ja antanut seitsemän syöttöä. Tehot ovat kovemmat kuin Robert Lewandowskilla. Naureskelin Kainulaisen Terolle ennen maanantain matsia, että ei hän vielä mikään 100 miljoonan mies ole, mutta pelin jälkeen piti laittaa viesti, että on se aika kova, naurahtaa ottelun Viasatilla selostava Ville Kuusinen.

Kuusinen nostaa Leverkusenin todella vahvaksi kandidaatiksi selviämään ensi kauden Mestareiden liigaan. Leverkusen on nyt viidentenä, mutta vain pisteen Mestareiden liigaan oikeuttavasta nelossijasta. Ottelu ”Gladbachia” vastaan on elintärkeä, sillä kotijoukkue on Bundesliigassa kolmantena. Voitto nostaisi Leverkusenin sen edelle.

– En näe, miksei Leverkusen voisi voittaa loppukauden kaikkia matsejaan. Bayern ja Dortmund ovat vähän karussa, ja on sääli, että Leverkusenin alkukausi yskähteli. He olisivat voineet ihan oikeasti tapella jopa mestaruudesta tällä vireellä. Cupissa Leverkusen on jopa suosikki minun papereissani. Top4:n kannalta iso matsi ja mahtava alku lauantaille, Kuusinen sanoo.

Mönchengladbach voitti paluuottelussa vieraissa Eintracht Frankfurtin vieraissa 3-1.

– Gladbachilla on hyvä alkukausi, ja nyt on vähän takellellut. On mielenkiintoista nähdä 13000 pahvinaamaa katsomossa. Vähän sääli, että heillä ei ole niitä FC Soulin nukkeja! En ymmärrä, miksi niistä pahoitettiin mieltä, mielestäni ne olivat aivan nerokkaat, nauraa Kuusinen.

Borussia Mönchengladbach-Bayer Leverkusen nähdään Viasat Jalkapallo -kanavalla ja Viaplayssa lauantaina kello 16 alkavan bundesliigastudion avausotteluna.

Hradecky kovassa paikassa Bayernia vastaan! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!