Man Unitedin maalivahti rakensi ilman lupaa 20 000 eurolla lasten leikkipaikan etupihalleen, sitten kaupunki tuli väliin – ”Se sopii paremmin teemapuistoon”

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin argentiinalainen maalivati Sergio Romero määrättiin purkamaan lähes 23 000 euroa maksanut lasten leikkipaikka omalta kotipihaltaan. Kokonaisuudessaan rakennelma oli niin suuri, että se koettiin jopa vaarantavan liikenteen.

Romero, 33, oli rakennuttanut kahdelle lapselleen melkoisen unelmien leikkipaikan etupihalleen ilman rakennuslupaa. Lopulta kaupunki ei antanut rakennuslupaa leikkipaikalle, kun Romero sitä haki. Naapureilla oli luultavasti myös osansa asiassa.

– Tämä valtava rakennelma sopii paremmin kaupalliseen teemapuistoon kuin hiljaiselle asuinalueelle, eräs naapuri kommentoi The Sun -lehden mukaan.

– Yleensä tällainen rakennus sijoitettaisiin takapihalle, toinen naapuri sanoi.

Leikkipaikka sisälsi klubitalon, kolme ja puoli metriä korkean linnan, kolme metrisen liukumäen ja yli neljä metrisen kattohuoneiston.

– Se ei ole pelkästään liian suuri, se on myös valtava häiriötekijä ohi ajaville autonkuljettajille, eräs naapuri totesi.

Kunnan viranomainen tuli lopulta myös siihen lopputulokseen, että rakennelma oli liian suuri. Lisäksi lopullisen lausunnon mukaan leikkipaikka olisi vaikuttanut liikaa katukuvaan ja laajemmin naapurustoon.

Romero asuu noin 3,2 miljoonan euron ökytalossa Wilmslowssa, Cheshiressa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.