Manchester United, Juventus, PSG, Barcelona sekä Suomesta SJK ovat mukana tärkeässä kampanjassa – Euroopassa katoaa yli 250 000 lasta joka vuosi

© Kuva: Juha Tamminen

25.5. on omistettu kadonneille lapsille. Kansainvälisenä kadonneiden lasten päivänä on tarkoitus levittää tietoutta muun muassa lapsikaappauksista. Mukaan ovat lähteneet maailman suurimmat jalkapalloseurat, kuten Manchester United, FC Barcelona, Real Madrid sekä esimerkiksi Juventus.

Suomesta mukana on Twitterin perusteella ainakin SJK. Euroopassa jalkapalloseurat ovat lähteneet kampanjaan laajasti mukaan. Seurojen kanssa kampanjoinnissa on myös mukana Euroopan jalkapalloseurojen yhteistyöjärjestö ECA.

Italialainen AS Roma aloitti viime kesänä hienon kampanjan, jossa se julkaisi kadonneiden lasten kuvia aina pelaajahankinnan yhteydessä. Tammikuussa 2020 BBC uutisoi, että kampanjan avulla oli löytynyt kuusi lasta.

Nyt mukana on vielä suurempi volyymi, kun Euroopan huippuseurat ovat laajasti lähteneet levittämään tietoutta kadonneista lapsista. Esimerkiksi SJK kertoi omassa twiitissään, että Euroopassa katoaa tai kaapataan yli 250 000 lasta joka vuosi. Kaapatut Lapset ry:n mukaan Suomesta kaapattiin 21 lasta vuonna 2019.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.