Mestarien liigan aktiivituomari pidätetty – rikosvyyhdissä paritusta sekä ase- ja huumekauppaa

© Kuva: Getty Images

Tälläkin kaudella Mestarien liigaa viheltänyt erotuomari Slavko Vincic on pidätetty. Vincicin pidätyksestä kertoo 24sata. Vincicin pidätys liittyy rikosvyyhtiin, johon kuuluu prostituutiota sekä ase- ja huumekauppaa.

Nyt 40-vuotias Vincic nähtiin avustavana erotuomarina Damir Skominan tuomaritiimissä EM-kisoissa 2012. Sittemmin slovenialainen vaihtoi päätuomarin tehtäviin, ja on viheltänyt tälläkin kaudella kolme peliä Mestarien liigaa ja yhden Eurooppa-liigaa.

Vincic jakoi tällä kaudella oikeutta Mestarien liigan lohkovaiheessa otteluissa Club Brugge-Galatasaray, Genk-Liverpool ja Manchester City-Shakhtar Donetsk. Eurooppa-liigassa hän tuomitsi playoff-vaiheen ottelun Glasgow Rangers-Legia Varsova. Kaikkiaan Vincic on toiminut FIFA:n tuomarina jo kymmenen vuoden ajan.

Vincicin pidätys perustuu hänen suhteisiinsa Tijana Maksimoviciin, joka tunnetaan myös nimellä Tijana Ajfon. Maksimovicia epäillään prostituutiosta ja parituksesta. Vicnic ei kuitenkaan ollut järjestämässä Sloveniassa suuren kohun aikaansaanutta kohtaamista, jossa oli läsnä 26 miestä sekä yhdeksän naista. Naisten oletetaan olleen paikalla vasten tahtoaan.

Bijeljinassa sijaitsevalla mökillä, jossa Vincic pidätettiin, oli naisten lisäksi kokaiinia sekä aseita. Näin poliisi tutki myös Vincicin ja muiden paikalla olleiden osallisuutta ase- ja huumekauppaan.

Vincic on toiminut tuomarina Mestarien liigan lohkovaiheessa jo neljällä kaudella peräkkäin. Hän oli tuomarina myös syksyllä 2018 Nations Leaguen ottelussa Unkari-Suomi.

Lähde: Mundo Deportivo


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.