Internazionalen urheilujohtaja Piero Ausilio valottaa Sky Sport Italialle Serie A -seuran hyökkääjätilannetta. Hänen mukaansa Barcelonan tavoittelema argentiinalainen Lautaro Martínez on osa Internazionalen suunnitelmia.

Martíneziin liittyen Ausilio sanoi, että joukkue on panostanut pelaajan kehitykseen pitkään. Martínez sopii joukkueen pelitapaan.

− Hän on joukkueelle hyödyksi. Hänen sopimuksensa mahdollistaa lähdön, mutta sen pitää tapahtua ennen heinäkuun seitsemättä päivää.

Ausilio korosti, ettei Internazionalella ole tarvetta myydä pelaajiaan.

− Haluamme vahvistua. Tiedämme, että he [Barcelona] ovat kiinnostuneita, mutta emme ole aloittaneet neuvotteluja, koska he tietävät tahtomme. Näen Martínezin pelaavan yhä Interissä.

Lisäksi Ausilio sanoi, että Manchester Unitedista seuraan siirtyneellä Alexis Sánchezilla on näytön paikka. Myös chileläishyökkääjälle voi olla luvassa vastuuta milanolaisten riveissä.

Samalla Ausilio kiisti, että toisen chileläisen, Barcelonan Arturo Vidalin liittyminen seuraan olisi mahdollista. Syyksi Ausilio kertoi sen, että Interin keskikenttä on jo ennestään vahva.

Lähde: ESPN