© Kuva: Getty Images

RB Leipzig – Freiburg: Bundesliiga palaa vetokuitille

Bundesliga
RB Leipzig – Freiburg
Lauantai 16.05. klo 16:30

Bundesliga tekee päänavauksen isojen sarjojen comebackissa. Kaikki pelit pelataan ilman yleisöä ja kieli keskellä suuta tarkkojen turvasäännösten ympäröimänä. Voimme vain pitää peukkuja ja toivoa, että kausi pystytään viemään suunnitelmien mukaisesti loppuun. Urheilufanille Bundesligan paluu tuo toivoa ja iloa vaikeiden aikojen keskelle.

Paluun myötä joukkueiden suoritustasosta nousee kysymyksiä. Harjoittelun sujuminen ja pelisysteemin toteutuminen on suurelta osin arvoitus – puhumattakaan pelaajien kuntopohjasta. Tauon aikana joka tapauksessa pelaajat ovat saaneet palautua ja loukkaantumisiakin on ehditty hoitamaan. Tämä voi jopa suosia ennakkoon vahvempia joukkueita. Oma lukunsa ovat tyhjät katsomot, jotka laskevat vääjäämättä kotietua.

Tilaa Viaplay hintaan 9,99 €/kk ilman sitoutumista tästä!

Upeaa kautta pelaava RB Leipzig on vielä mukana jopa mestaruustaistossa. Joukkue on ylöspäin murhaavan tehokas ja sen syömähammas Timo Werner on 21 maalillaan ollut huippuvaarallinen. Komeettamaista nousua tekevä nuori valmentaja Julian Nagelsmann on tehnyt joukkueen peräsimessä mahtavaa työtä.

Freiburg on sarjassa pelien jatkuessa kahdeksantena. Kausi on sujunut hyvin, mutta pisteitä joukkue on saanut esityksiinsä nähden liikaa. Lisäksi ennen pakkotaukoa peli ei enää kulkenut alkukauden malliin. Oma arvioni on, että joukkue ei kykene kauden lopussa venymään niin paljon, että europaikat aukenisivat – tosin tällä hetkellä arviointi on todella haastavaa.

Lyö vetoa ottelusta:

Epävarmuustekijöistä huolimatta uskon Leipzigin pelaavan menestyksekkään kauden loppuun asti. Isännät ovat pienentyneellä kotiedullakin jättisuosikkeja lauantaina – vetosuositus on vähintään kahden maalin kotivoitosta: Aasialainen tasoitusveto, Leipzig -1.5 kertoimella 1,92.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.