Timo Furuholmilla ylioppilasjuhlat – ”Nyt voin vihdoin satsata täysillä jalkapalloon”

Suomen Cup 2019
© Kuva: Juha Tamminen

Inter Turun kapteenilla ja seuraikonilla Timo Furuholmilla on edessään juhlaviikonloppu. 32-vuotias hyökkääjä valmistui nimittäin ylioppilaaksi Turun iltalukiosta. Furuholm latasi itsestään Twitteriin kuvan valkolakki päässään.

– 17 vuoden urakka ohi. Nyt voin vihdoinkin satsata täysillä jalkapalloon, Furuholm kirjoitti kuvan oheen.

Furuholm on pelannut urallaan Interissä 218 ottelua, joissa hän on tehnyt 85 maalia. Veikkausliigassa hän ei ole muita seuroja edustanut. Kymmenen A-maaotteluakin urallaan pelannut Furuholm nautti myös saksalaisesta jalkapallokulttuurissa, kun hän pelasi vuosina 2011-2016 Hallescher FC:ssä ja Fortuna Düsseldorfissa.

Kerroimme aiemmin myös Veikkausliigaan (HIFK:hon) täksi kaudeksi palanneen Sakari Mattilan viettävän tänä kevään lakkiaisjuhlia. Mattilan ylioppilaaksi valmistautumiseen meni 15 vuotta, mutta näyttää siltä, että suomenennätykseksi veikkausliigapelaajien keskuudessa siitä ei ollut.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!