Vahvistus: AS Roma ja neljä muuta Serie A -seuraa ottavat varaslähdön harjoituskentille

© Kuva: Getty Images

AS Roma on vahvistanut aloittavansa harjoitukset taas ensi viikolla valmistautuakseen kauden 2019-20 jatkumiseen.

Serie A -kausi on ollut tauolla maaliskuusta lähtien koronaviruspandemian takia, joka on tappanut yli 244,500 ihmistä maailmanlaajuisesti.

Kaikki joukkueet Italiassa tekevät paluun harjoituskentille viimeistään 18. toukokuuta, eli päivä sen jälkeen kun maan hallituksen asettama lukitustila päättyy. Jotkut seurat aikovat kuitenkin ottaa niin sanotun varaslähdön viheriöille.

Pohjois-Italian hallinnollisen alueen Emilia-Romagnan torstainen säädös avasi Sassuololle, SPAL:lle, Parmalle ja Bolognalle mahdollisuuden palata harjoituksiin jo ensi viikolla.

Lazion hallinnolliseen alueeseen kuuluva AS Roma on sen jälkeen vahvistanut tekevänsä samoin, ja vastaavanlaisia ilmoituksia voidaan odottaa myös muilta Serie A -seuroilta tulevien päivien aikana.

– AS Roma haluaisi kiittää Lazion hallinnollista aluetta sen arkaluontaisuudestaan joukkueurheilua kohtaan, Roma twiittasi lauantaina.

– Ensi viikolla, Roman pelaajat tulevat käymään lääkärintarkastuksessa ja aloittamaan yksittäiset harjoitussessiot – ottaen huomioon kaikki turvaväliohjeistukset – Trigorian harjoituskeskuksessa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.