Viaplay takoi hurjia lukemia – Bundesliigan huippupelin katsojamäärä nousi Pohjoismaissa 400 prosenttia edellisestä

© Kuva: Getty Images

Bundesliigan jatkui viime viikonloppuna ensimmäisenä TOP 5 -sarjana Euroopassa. Se näkyi myös tv-katsojien määrässä. Borussia Dortmundin ja Schalken välinen Ruhrin derby nousi viikonlopun katsotuimmaksi otteluksi.

NENT Group Finlandin alaisuudessa toimiva Viaplay-suoraoistopalvelu oli kovassa käytössä viime viikonloppuna. Pohjoismaissa seurattiin tarkkaan Bundesliigan paluuta viheriöille. Vaikka katsomot ammottivat tyhjyyttään, tv-ruutujen ja erilaisten näyttöjen takana ihmisiä oli runsaasti.

NENT Group Finlandin tiedotteen mukaan eniten kiinnosti nimenomaan Dortmundin ja Schalken välinen kamppailu, joka päättyi Dortmundin tylyyn 4-0-kotivoittoon. Tiedotteen mukaan ottelua seurasi Viaplayssa 75 prosenttia enemmän katsojia kuin yhtäkään Bundesliiga-ottelua ennen korona-kriisiä aikaisemmin tällä kaudella.

Vielä suurempaa kasvu oli nimenomaan Ruhrin derbyn kohdalla. Sillä edellisestä Ruhrin debystä lukemat kasvoivat peräti 400 prosenttia. Lukemat koskevat Pohjoismaita, ei vain Suomea.

– Saksan Bundesliigan jatkumista seurattiin kanavillamme historiallisen intensiivisesti. Ensimmäisenä viikonloppuna oli nähtävissä urheilun seuraajien kaipuu takaisin suorien urheilulähetysten pariin.

– Myös meidän tuotantotiimillemme jalkapallon paluu oli pitkään odotettu hetki. Bundesliiga  yhtenä isoista jalkapallosarjoista kiinnostaa jo itsessään, mutta myös Saksassa pelaavat suomalaisjalkapalloilijat Lukas HradeckyNiklas Moisander ja Fredrik Jensen lisäävät entisestään liigan vetovoimaa, NENT Group Finlandin vastaava tuottaja Ville Klinga fiilisteli tiedotteessa.

Bundesliiga jatkuu ensi viikonloppuna jälleen täydellä kierroksella. Perjantaina pelataan yksi ottelu, lauantaina viisi ja sunnuntaina kolme peliä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.