Zlatan Ibrahimovic kysyi 17-vuotiaalta lupaukselta hänen suosikkipelaajaansa – sitten tapahtui jotain upeaa: ”Olin täysin shokissa”

© Kuva: Getty Images

Zlatan Ibrahimovic harjoittelee tällä hetkellä ruotsalaisen Hammarbyn kanssa pitääkseen kuntoaan yllä. AC Milanin hyökkääjä teki upean yllätyksen 17-vuotiaalle Aimar Sherille hankkimalla Kakán pelipaidan hänelle.

Ruotsalaiskonkari omistaa Hammarbystä noin neljänneksen. Koronaviruspandemian vuoksi Ibrahimovic on harjoitellut osaomistamassaan seurassa. Ibrahimovicista on liikkunut monenlaisia tarinoita, mutta ainakin tämä kertomus korostaa miehen positiivisia puolia.

Sher kertoi ruotsalaiselle Expressen-lehdelle saaneensa Zlatanilta lempipelaajansa pelipaidan.

– Jonkin aikaa sitten rupattelimme yhtenä päivänä vähän ja Zlatan kysyi minulta, kuka on minun suosikkipelaaja. Sanoin, että Kaká. Sitten hän sanoi, että aikoo hankkia Milanista minulle Kakán pelipaidan.

Zlatan piti sanansa ja yllätti nuorukaisen.

– Luulin, että hän vitsailee minun kanssani, mutta seuraavana päivänä Kakán pelipaita oli minun paikallani pukuhuoneessa. Olin aivan sokissa. Vieläkin olen vähän sokissa, kun ajattelen sitä, Sher kertoi.

– En osaa sanoin kuvailla, miltä se tuntui. Valtavan hienoa, että Zlatan teki niin. Nyt paita on ripustettu sänkyni yläpuolelle.

Sher kertoi, että hän on aina pitänyt Kakán pelityylistä, vaikka heillä onkin erilainen tapa pelata.

Sheriltä kysyttiin myös minkälainen vaikutus sillä on ollut, että Ibrahimovic on harjoitellut joukkueen mukana koronapandemian aikana.

– Todella suuri. Hän on saanut kaikki nostamaan tasoaan. Hän opettaa meille paljon ja meillä on käynyt tuuri, että olemme saaneet hänet tänne.

– Hänen motivaationsa ja se, miten hän antaa aina sata prosenttia. Hän on voittajatyyppi. Hän laittaa joka päivä kaiken peliin, Sher kehui ruotsalaisikonia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!