Draamaa Italiassa – Napoli kaatoi Juventuksen Coppa Italian finaalissa rangaistuspotkuilla

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Napoli on Coppa Italian mestari. Gennaro Gattuson suojatit voittivat Italian cupin kaadettuaan Roomassa pelatussa finaalissa Juventuksen rangaistuspotkukilpailun jälkeen.

Ottelun varsinainen peliaika päättyi maalittomaan tasapeliin, jonka jälkeen siirryttiin suoraan rangaistuspotkukilpailuun. Juventuksen Danilo ja Paulo Dybala epäonnistuivat laukauksissaan, ja Napoli iski kaikki neljä pilkkuaan ohi Gianluigi Buffonin.

Kokenut 42-vuotias Buffon ei joudu kuitenkaan häpeämään peliesityksiään – päinvastoin. Buffon piti Juventusta ottelussa pystyssä lukuisilla huipputorjunnoillaan.

Juventus oli pelillisesti niskan päällä avausjakson, mutta siitä huolimatta torinolaisjätti ei kyennyt luomaan vaarallisia maalipaikkoja.

Tiiviisti puolustanut Napoli sen sijaan loi varsinaisella peliajalla usean loistopaikan, mutta Buffonin paraatipelastukset pitivät Serie A:ta johtavan Juventuksen pelissä mukana.

Kyseessä on Napolille ensimmäinen pokaali sitten kevään 2012, jolloin seura voitti edellisen kerran Coppan. Gattusolle kyseessä on uran ensimmäinen pokaali.

– Gattuson saavuttua moni asia on muuttunut. Kaupunki ja joukkue puhaltavat yhteen hiileen. Olemme todistaneet voivamme voittaa Juventuksen. Olemme tehneet sen kahdesti Coppassa ja myös Supercoppassa. Toivottavasti onnistumme siinä seuraavaksi Serie A:n puolella, Napolin seurapresidentti Aurelio De Laurentiis totesi lehdistölle ottelun jälkeen.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!