EM-lopputurnauksen oli määrä käynnistyä viime viikolla, mutta se siirtyi koronaviruspandemian seurauksena pelattavaksi vuoden päästä kesällä 2021.

Eurooppalaisen jalkapallon kattojärjestö UEFA tiedotti keskiviikkona ensi kesän EM-kisojen tarkasta ajankohdasta. Turnaus käynnistyy 11. kesäkuuta ja päättyy tasan kuukautta myöhemmin 11. heinäkuuta.

Kaikki 12 valittua isäntäkaupunkia isännöi otteluita ensi kesänä. Otteluita pelataan Roomassa, Bakussa, Kööpenhaminassa, Pietarissa, Amsterdamissa, Bukarestissa, Lontoossa, Glasgow’ssa, Bilbaossa, Dublinissa, Münchenissä ja Budapestissa.

Huuhkajien ottelukaupungit eivät muutu. Markku Kanervan suojatit pelaavat lohko-ottelunsa Kööpenhaminassa ja Pietarissa. Huuhkajat kohtaa Tanskan Kööpenhaminassa 12. kesäkuuta. Venäjä asettuu vastaan Pietarissa 16. kesäkuuta ja samainen kaupunki todistaa myös Huuhkajien ja Belgian välisen mittelön 21. kesäkuuta.

Ensi kesän EM-lopputurnauksen välierät ja finaali pelataan Lontoossa.

Huuhkajat

@Huuhkajat
Näin pelataan #EURO2020 kesällä 2021! 🦉⚽

#Huuhkajat ottelut, kuten turnauksen aikataulut ylipäänsä, siirtyvät lähes sellaisenaan vuodella eteenpäin (kellonajat Suomen aikaa). 👇

Lue lisää UEFA:n päätöksistä kansainvälisiin kilpailuihin liittyen ➡ palloliitto.fi/jalkapallouuti…