Hollantilaislegenda sanoo, että olisi voinut olla kuin Messi tai Ronaldo: ”Minua ei vain huvittanut”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan Lionel Messiä ja Juventuksen Cristiano Ronaldoa on mahdotonta sivuuttaa kaikkien aikojen jalkapalloilijoista puhuttaessa.

Argentiinalainen Messi, 32, on voittanut Ballon d’Orin, eli maailman parhaan pelaajan palkinnon, kuusi kertaa ja portugalilainen Ronaldo, 35, viisi.

Kaksikon voittoputki katkesi hetkellisesti vuonna 2018, kun Luka Modrić palkittiin planeetan parhaana palloilijana. Joidenkin mielestä Messin ja Ronaldon putken olisi pitänyt katketa jo vuonna 2010.

Keväällä 2010 Italian suurseura Internazionale juhli mestaruutta Serie A:ssa, Italian cupissa ja Mestarien liigassa, tähtenään hollantilainen Wesley Sneijder.

Sneijder, 35, oli elämänsä vedossa vielä kautta seuranneena kesänä, kun hän johdatti Hollannin MM-finaaliin. Espanja oli kuitenkin loppuottelussa vahvempi lukemin 1-0.

Hollantilaistaituri voitti lähes kaiken, mutta jäi maailman parhaan pelaajan äänestyksessä neljänneksi. Voiton vei Messi ja muille mitalisijoille tulivat hänen joukkuekaverinsa Barcelonasta, Andrés Iniesta ja Xavi, jotka juhlivat maailmanmestaruutta Espanjan paidassa.

Sittemmin Sneijder ei ole ollut edes ehdolla maailman parhaaksi. Hän sanoi Sky Sportsin toimittajan Gianluca Di Marzion haastattelussa, että olisi voinut olla yhtä hyvä kuin Messi tai Ronaldo, jos hän olisi viitsinyt tähdätä yhtä korkealle.

– Olisin voinut olla kuin Messi tai Ronaldo. Minua ei vain huvittanut, sanoi Sneijder Goalin mukaan.

– Nautin elämästäni, ehkä otin lasillisen [viiniä] aterian yhteydessä.

– Leo ja Cristiano ovat erilaisia. He ovat tehneet paljon uhrauksia, eikä minulla ole ongelmaa sen kanssa.

– Minun urani oli silti uskomaton.

Sneijder lopetti uransa viime vuonna. Hänen viimeiseksi seurakseen jäi qatarilainen Al-Gharafa.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.