Hurjassa vireessä oleva Joel Pohjanpalo toi maalillaan joukkueelleen helpottavan voiton: ”Iso kiitos kaikille”

© Kuva: Getty Images

Huuhkajien hyökkääjä Joel Pohjanpalo on tällä hetkellä hurjassa vireessä. Perjantai-iltana suomalaishyökkääjä iski Hamburger SV:lle elintärkeän voittomaalin 85. minuutilla Dresdeniä vastaan. Ottelu päättyi 1-0 HSV:n vierasvoittoon.

Pohjanpalo on nyt osunut neljässä peräkkäisessä kamppailussa. Kuuteen viimeiseen peliin hän on iskenyt kuusi osumaa. Kaiken kaikkiaan maaleja on syntynyt HSV:n paidassa tällä kaudella kahdeksan, otteluita on kertynyt 11.

Perjantain voitto nosti HSV:n ainakin hetkeksi taas toiseksi, ja kiinni suoraan nousuun Bundesliigaan. Kolmantena oleva Stuttgart vaanii kuitenkin pisteen päässä, ja sillä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

– Oli erittäin tärkeää, että saimme pidettyä nollapelin tänään. Iso kiitos kaikille, ja etenkin puolustukselle. Loimme paljon paikkoja. Ottelun 85. minuutilla saimme vielä mahdollisuuden, jonka käytimme. Erittäin tärkeät kolme pistettä, Pohjanpalo totesi seuran verkkosivuilla.


PÄIVÄN VIHJE: LEICESTER – CHELSEA

Onko hyvävireinen kettulauma Chelsealle liikaa?