Italian maajoukkuevalmentajan kärsivällisyys Mario Balotelliin lopussa: ”Toivon hänen heräävän”

© Kuva: Getty Images

Italian maajoukkuevalmentaja Roberto Mancinin kärsivällisyys Mario Balotellin suhteen on loppumassa. 29-vuotias kohuhyökkääjä on ollut jälleen ongelmissa.

Balotellin päivät Bresciassa ovat todennäköisesti luetut. Seura on haastanut italialaisen ja hänen agenttinsa Mino Raiolan oikeuteen kunnianloukkauksesta. Myös pelaaja itse suunnittelee oikeustaistelua Brescian suljettua hänet harjoituksista.

Mancini on pettynyt Balotellin hukatessa omia lahjojaan omilla hölmöilyillään.

– Mitä ikinä tahansa hän tekee, minä välitän hänestä. Minä valmensin häntä, kun hän on vasta poika, Mancini sanoi RAI Sportille.

– Hän oli vuosien ajan poikkeuksellinen kyky. Toivon hänen voivan vielä muuttua. Hän on vasta 30-vuotias ja lähestymässä jalkapalloilijan kypsää ikää. Toivon hänen heräävän jonain päivänä ymmärtämään hukkaavansa lahjansa. Hänellä on uskomaton potentiaali.