KuPS:n huippulupaukselle pitkä jatkosopimus – ”Yksi lahjakkaimmista suomalaispelaajista”

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Kuopion Palloseura ja maalivahti Hemmo Riihimäki ovat solmineet kauden 2023 loppuun asti ulottuvan jatkosopimuksen.

Riihimäki, 17, debytoi KuPS:n edustusjoukkueessa helmikuussa Suomen Cupin lohkovaiheen päätösottelussa Rovaniemen Palloseuraa vastaan pitäen maalinsa puhtaana 4-0-voitossa.

– Olen iloinen, että jatkostani saatiin sovittua jo näin hyvissä ajoin. Tavoitteeni on olla joukkueen ykkösvahti viimeistään ensi kaudella (2021) ja sitä kautta kehittyä aina ulkomaille saakka. Tulevaisuudessa tavoittelen paikkaa Euroopan suurissa sarjoissa, Riihimäki kommentoi KuPS:n tiedotteessa.

Hän on käynyt näyttämässä osaamistaan myös ulkomailla. Viimeksi maaliskuun alussa Riihimäki vietti viikon Englannin Mestaruussarjassa pelaavan Blackburnin kanssa. Nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo on viettänyt testijaksoja myös muun muassa Saksassa.

KuPS:n urheilutoimenjohtaja Jonne Lindblom on iloinen maalivahtilupauksen jatkosopimuksesta.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Hemmon kanssa monivuotisen jatkosopimuksen aikaan. Hän on seuran oma kasvatti ja yksi lahjakkaimmista suomalaispelaajista. Hän on tulevaisuuden ykkösmaalivahti, tervepäinen ja fiksu nuori mies. Ulkomaan kentät tulevat varmasti kutsumaan ennemmin tai myöhemmin.

– Jatkosopimus osuu hyvin meidän kehittämissuunnitelmaan Hemmon kohdalla. Mikäli hänen kehittymisensä jatkuu odotetulla tavalla, hänellä on kaikki mahdollisuudet nousta joukkueen ykkösvahdiksi jo hyvinkin pian. Hän lukee peliä erinomaisesti, ja nuorukaisen henkiset ominaisuudet ovat jo nyt aivan huippuluokkaa. Uranäkymät on todella hyvät, ja uskon, että hän tulee pääsemään urallaan todella pitkälle, lisää KuPS:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS