MD: Neymar haluaa palata Barcelonaan – brassitähti on jo kertonut toiveestaan joukkuekavereilleen

© Kuva: Getty Images

Paris Saint-Germainin tähtihyökkääjä Neymar haluaa palata tänä kesänä Barcelonaan, kertoo Mundo Deportivo.

Brasilialaistaituri jätti Barcelonan kesällä 2017, kun PSG maksoi hänestä 222 miljoonaa euroa, siirtokorvauksien maailmanennätyksen. Neymar, 28, on niittänyt PSG:ssä menestystä Ranskan kilpailuissa ja henkilökohtaisella tasolla, mutta hänen mahdollisesta paluusta Espanjaan on huhuttu jo pitkään.

Mundo Deportivon mukaan Neymar on kertonut joukkuekavereilleen PSG:ssä, että hänen toiveissaan on paluu Barcelonaan. Hän haluaa kuitenkin tavoitella PSG:ssä vielä tämän kauden Mestarien liigan voittoa. Näillä näkymin Mestarien liiga pelataan loppuun elokuussa.

Siirto Barcelonaan ei ole kuitenkaan taattu Neymarin toiveista huolimatta. Internazionalen hyökkääjä Lautaro Martínez on yhä Barcelonan ykköstavoite kesän siirtomarkkinoilla, eikä hänkään vaihda maisemaa halvalla. Martínezin, 22, sopimuksessa on 111 miljoonan euron ulosostoklausuuli, ja Inter on tehnyt selväksi, että hinnasta ei neuvotella. Koronaviruspandemia on ravistellut myös Barcelonan taloutta, eikä seuralla ole tällä hetkellä varaa toteuttaa kahta jättimäistä pelaajasiirtoa.

Mundo Deportivon mukaan Barcelona yrittänee tarjota PSG:lle pelaajia vaihtokaupassa Neymarista. Diario Sport uutisoi kuitenkin hiljattain, että PSG haluaa Neymarista 175 miljoonaa euroa ilman mitään vaihtokauppoja.

Neymar on pelannut Paris Saint-Germainissa kolmen kauden aikana 80 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 69 maalia ja syöttänyt 39.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille