Pääseekö Joel Pohjanpalo karsimaan paikasta Bundesliigaan? Päätöskierroksella tarvitaan muilta apua

© Kuva: Getty Images

Joel Pohjanpalon Hamburger SV:llä on tiedossa sunnuntaina kohtalon paikat, kun 2. Bundesliiga huipentuu päätöskierrokseen. Viime viikon tappio Heidenheimille tiesi sitä, että selviytyminen Bundesliigan nousukarsintaan ole enää seuran omissa käsissä.

Bayer Leverkusenista lainalla pelaava Pohjanpalo on pelannut pitkien loukkaantumisongelmien jälkeen uransa tähän mennessä parasta kautta Saksassa. Maaleja on syntynyt 13 otteluun komeat yhdeksän kappaletta.

HSV:n on nyt pakko voittaa viimeisessä ottelussaan kotonaan Sandhausen. Samaan aikaan Heidenheimin on hävittävä vieraissa jo nousunsa Bundesliigaan varmistaneelle Arminia Bielefeldille.

HSV on voittanut viidestä viimeisestä ottelustaan vain kaksi. Joukkue on menettänyt kevätkauden aikana johtoasemansa useaan otteeseen ottelun loppuhetkillä.

2. Bundesliigan päätöskierroksen kamppailut alkavat kaikki kello 16:30 Suomen aikaa. Pohjanpalon ottelu on nähtävissä Viaplay-palvelussa.

Jos HSV selviäisi karsintasijoille, vastaan tulisi nousukarsinnassa Niklas Moisanderin Werder Bremen.

Muokattu 28.6.2020 klo 13:22 Vain Pohjanpalon ottelu nähtävissä Viaplayssa. Nousukarsintojen mahdollinen vastustaja lisätty


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.