Brescian tähtihyökkääjä Mario Balotelli on ollut koronatauon aikoina uutisissa. Viimeisten tietojen mukaan Brescia olisi purkamassa Balotellin sopimuksen. Siltä tosiaan vaikuttaa, sillä hyökkääjä käännytettiin seuran harjoituskeskuksesta ulos tiistaina.

Balotelli tuli normaalisti tiistaina Brescian harjoituskeskukseen, mutta seuran työntekijät näyttivät tähtihyökkääjälle nopeasti ovea. Balotelli käveli portille, jossa hän kävi lyhyen keskustelun seuran työntekijän kanssa, jonka jälkeen mies suuntasi poispäin. Kun hyökkääjä käveli poispäin, hän lausui lyhyen kommentin medialle.

– Sanokaapa nyt, etten halua treenata, mies sivalsi toimittajille.

[readmore from=Balotelli-Mario]

Balotellin korona-aika on ollut melkoista vuoristorataa. Seuran päävalmentajan mukaan Balotelli ei ole osallistunut joukkueen yhteisiin videopalavereihin. Huhtikuussa Balotellin piti järjestää myös live-lähetys Instagram-tilillään italialaisen pornotähden kanssa, mutta seura tuli asiaan väliin.

Tällä hetkellä vaikuttaa vahvasti siltä, että Balotellin aika lapsuusvuosiensa kotikulmilla on tulossa päätökseen ennenaikaisesti. Balotellin sopimus on voimassa kesään 2022 saakka. Bresciassa Balotellin kanssa pelaavat myös Huuhkajien avainpelaajat Jesse Joronen sekä Simon Skrabb.