La Liga
Sevilla – Betis
Torstai 11.06. klo 23:00

Laatujalkapallon ystävät huokaisevat helpotuksesta, kun La Liga palaa torstaina tauolta. Paljon makeampaa paluumatsia ei voisi kuvitella, kuin El Gran Derbi, Sevillan kiihkeä paikallismatsi. Sevillan ja Betisin välisessä derbyssä on vuosisatainen perinne ja viha-rakkaussuhde joukkueiden kannattajien välillä on tulinen. Tänään toki flamencon synnyinseudulla ei derbystä saada aivan totutunlaista huumaa, sillä tämäkin ottelu joudutaan pelaamaan ilman katsojia.

Tässä ottelussa Sevilla ei siis todellakaan nauti täydestä kotiedusta. Julen Lopeteguin suojatit kairasivat voitot viimeisestä seitsemästä taukoa edeltävästä kotiottelustaan. Joukkue taistelee tiukasti Mestarien liigan paikasta ja Lopetegui on luonut joukkueelle tasapainoisen pelityylin, jossa yltiöpäisellä hyökkäämisellä ei riskeerata oman pään pitävyyttä. Tauon aikana loukkaantuneita on saatu kuntoon ja ainoa varma poissaolija on pelikieltoaan kärsivä Nemanja Gudelj.

Betisillä ei ole pelissä yhtä suuria asioita kuin paikallisvastuksella – putoamisviivaankin on tällä hetkellä kahdeksan pistettä. Ei Rubin johtama joukkio voi kuitenkaan alkaa laakereillaan lepäämään, eikä pisteistä luovuta sovinnolla varsinkaan tässä ottelussa. Betis voisi olla hieman korkeammallakin sarjataulukossa esitystensä puolesta, mutta tasaisuuden puute on ollut joukkueen helmasynti. Tässä ottelussa Rubilla on lähes täysi pakka käytössään – vain Juanmi puuttuu loukkaantumisen vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Sevilla on joukkueista kiistatta laadukkaampi ja vaikka tässä ottelussa on paljonkin epävarmuustekijöitä, lähden kotivoitosta liikkeelle. Sevilla matkaa vääjäämättömästi kohti europaikkoja: vetosuositus on Sevilla voittaa ottelun kertoimella 1,86.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 100% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 200 euroa pelirahaa.

Lunasta in 100% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa.

LYÖ VETO