Chelsea vahvisti Timo Wernerin siirron. Werner ja Chelsea pääsivät sopuun henkilökohtaisista ehdoista, ja hyökkääjä allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen.

Sky Sportsin tietojen mukaan Werner tienaa uudessa joukkueessaan noin kymmenen miljoonaa euroa kaudessa. Se tarkoittaa noin 190 000 euron viikkopalkkaa, mikä voi vielä bonuksien myötä nousta lähelle 200 000 euroa.

Chelsea maksaa Werneristä noin 50 miljoonaa euroa, mikä oli pelaajan ulosostopykälän hinta.

Werner pelaa bundesliigakauden loppuun nykyisessä joukkueessaan RB Leipzigissä, jonka jälkeen hyökkääjä suuntaa Stamford Bridgelle. Bundesliigan päätöskierros pelataan 27. kesäkuuta.

Siirto on valtava haaste Leipzigille, joka on yhä mukana Mestarien liigassa. UEFA kertoi eilen, keskiviikkona, että Mestarien liigan jatkopelit jatkuvat elokuussa. Leipzig on jo varmistanut pääsynsä puolivälieriin, kun Tottenham kaatui yhteismaalein 4-0. Werneriä ei kuitenkaan enää nähdä Leipzigin paidassa Mestarien liigan jatkopeleissä.

Leipzigin toiveet lepäävät siinä, että seura saisi hankittua pikaisellä hälytyksellä uuden hyökkääjän, joka saisi vielä erikoisluvan pelata Mestarien liigaa. Koronan takia UEFA voisi jopa erikoisluvan myöntää, mutta kiire on kova.

Valioliigan siirtoikkuna ei ole virallisesti vielä auennut, eikä virallista päivämäärää ole päätetty. Voi kuitenkin olla jopa mahdollista, että Werner saisi pelata loppukauden aikana Chelsean paidassa, jos siirtoikkuna sen mahdollistaa. Valioliigan päätöskierros on suunniteltu heinäkuun lopulle.

RB Leipzig English

@RBLeipzig_EN
🚨 Official: 🚨

@TimoWerner will join @ChelseaFC at the end of the season 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿💪

We would like to wish him the very best of luck in West London, and are sure that he'll keep the blue flag flying high over the capital! 🔵

#OneStepBeyond #Werner