Valioliiga
Arsenal – Liverpool
Keskiviikko 15.07. klo 22:15

Arsenal ja Liverpool pelaavat keskiviikkona ottelun, josta on lupa odottaa viihdyttävää. Panokset eivät nouse aivan kattoon asti tässä ottelussa, vaikka isännät europaikoista kisaavatkin ja Poolille olisi varmasti mieluista lyödä Manchester Cityn yhden kauden piste-ennätys Valioliigassa. Arsenalin viikon pääottelu on kuitenkin viikonloppuna pelattava FA Cupin välierä.

Arsenal tulee varmasti satsaamaan Cityä vastaan pelattavaan cup-koitokseen, joten ei olisi mikään jättiyllätys, jos Mikel Arteta kierrättäisi hieman miehistöä tässä ottelussa. Maalivahti Bernd Leno on edelleen sivussa ja muutamia muitakin poissaoloja on, muttei tärkeimmästä päästä. Viikonloppuna Arsenalin hyvä putki katkesi Tottenhamia vastaan. Artetan alaisuudessa Gunners pelaa aktiivista peliä, eikä Pooliakaan vastaan lähdetä varmasti peruuttelemaan.

Liverpool etenee paineetta kohti kauan himoittua mestaruutta. Burnleytä vastaan oli paikkoja tehdä ratkaisevat osumat, mutta lopputuloksena oli tasapeli. Jürgen Kloppilta puuttuu varmasti muonavahvuudesta Joel Matip sekä Jordan Henderson. Viime peleissä kierrätystä harjoittanut Klopp pistää tähän peliin odotettavasti parasta kentälle ja joukkue tulee saamaan tilaisuutensa Arsenalia vastaan.

Lyö vetoa ottelusta:

Arsenalin ja Poolin peleissä on viime aikoina nähty mukavasti maaleja ja ennusmerkit viittaavat siihen tälläkin kertaa. Vetosuosituskin on runsasmaalisuudesta – vähintään neljästä maalista tarjotaan todella mukavaa kerrointa. Vetosuositus on Ottelussa yli 3.5 maalia kertoimella 2,40.

tarjoaa 100% talletusbonusta. Saat 25 euroon asti talletuksen heti tuplana tilille. Lisäksi luvassa mm. 5 euron ilmaisveto! Kierrätysvaatimus on niin helppo, ettei mitään järkeä. Vain 1x kierrätys!

LYÖ VETO

Lunasta in 100% talletusbonus näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat 25 euron talletuksella 50€ pelirahaa.

LYÖ VETO