Arsenalin hyökkääjä Gabriel Martinelli nähdään kentällä seuraavan kerran vuodenvaihteen tienoilla, kertoo lontoolaisseura tiedotteessaan.

Brasilialaistaituri loukkasi polvensa viime kuussa harjoituksissa. Hänet operoitiin muutama viikko sitten, ja Arsenal kertoo leikkauksen sujuneen hyvin. Kuntoutus on lähtenyt hyvin käyntiin, mutta Martinellin, 19, odotetaan palaavan Tykkimiesten harjoitusvahvuuteen vasta loppuvuodesta.

Arsenal kertoi samassa yhteydessä myös toppari Pablo Marin tilanteesta. Espanjalainen Mari, 26, loukkasi nilkkansa viime kuussa ottelussa Manchester Cityä vastaan ja palannee harjoituksiin syyskuussa.

Martinelli siirtyi Arsenaliin vuosi sitten kotimaastaan Ituanon joukkueesta. Hän pelasi debyyttikaudellaan Arsenalissa 26 ottelua tehden niissä yhteensä kymmenen maalia ja syöttäen neljä.

Arsenalin sisäisessä maalipörssissä brassinuorukaisen edellä ovat vain Pierre-Emerick Aubameyang (23) ja Alexandre Lacazette (12).