FC Haka aloittaa uuden jakson pääsarjahistoriassaan tänään, kun joukkue kohtaa Hongan kotonaan Tehtaan kentällä. Paikalle on saapumassa 1500 katsojaa, mikä näissä oloissa tarkoittaa loppuunmyytyjä lehtereitä.

Joukkueen kapteeni Jacob Bushue uhkuu intoa ja itseluottamusta.

– Mielestäni voimme voittaa minkä tahansa joukkueen tässä sarjassa. Meidän ei tarvitse pelätä ketään. Meillä on hyvät mahdollisuudet taistella paikasta kuuden parhaan joukossa ja parhaimmillaan jopa paikasta eurokentillä, amerikkalainen pohtii seuransa sivustolla.

Pienen paikkakunnan, ja jonkinlaisten altavastaajan näkökulma on aina hyvä lähtökohta.

– Me haluamme tehdä Valkeakosken ylpeäksi. Sillä ei ole väliä mikä joukkue meillä on vastassa, me tulemme aina antamaan 100 prosenttia. Välitämme toisistamme ja teemme töitä toistemme eteen. Meillä on mahtava porukka jätkiä ja seurassa on upeita ihmisiä ympärillä.