Ilves rokotti Rovaniemellä suoraan kulmapotkusta, mutta RoPS nousi pistejakoon

© Kuva: Juha Tamminen

Rovaniemen Palloseura ja Ilves pelasivat tiistaina 1-1-tasapelin Veikkausliigassa.

Ilves oli avausjaksolla hallitsevampi osapuoli ja vastasi paremmista maalintekopaikoista, mutta osumia ei ensimmäisellä puolikkaalla nähty.

Toinen puoliaika vanheni kahdeksan minuuttia, kunnes vieraat siirtyivät johtoon. Ilves onnistui häiritsemään RoPS:n maalivahtia Martin Kompallaa siinä määrin, että Naatan Skytän antama kulmapotku painui suoraan verkkoon. 0-1.

RoPS:lla oli pitkään vaikeuksia edetä pallon kanssa hyökkäysalueelle, mutta kotijoukkue sai kulmapotkun hieman ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Hetkeä aiemmin jalkaansa loukannut maalivahti Mika Hilander torjui ensimmäisen viimeistely-yrityksen, mutta pallo jäi maalin edustalle ja Matias Tamminen toi isännät tasoihin. 1-1.

Neljä ottelua pelannut RoPS otti tuloksen myötä kauden toisen pisteensä. Helsingin Jalkapalloklubista Rovaniemelle lainalle palannut toppari Kalle Katz oli ottelun tapahtumiin nähden tyytyväinen tasatulokseen.

– Nää on näitä pienten marginaalien matseja, kaks erikoistilannemaalia. Olis voinu kääntyä kummalle vain, mutta hyvä, että saatiin tasuri väännettyä, kommentoi Katz Ruudun lähetyksessä.

Viisi ottelua pelannut Ilves on haalinut kasaan kahdeksan pistettä. Tamperelaisten puolustaja Felipe Aspegren oli pettynyt voiton karattua loppuhetkillä vieraiden käsistä.

– Mun mielestä kolme pistettä olis pitänyt tulla mukaan. [Pallo] jäi pomppimaan siihen maalialueelle ja vastustaja pääsi siitä sörkkimään sisään. Vähän tarkemmin noissa kulmatilanteissa, niin oltais viety kolme pistettä kotiin, kommentoi Aspegren Ruudulle.


JUVENTUS – BARCELONA
25€ LIVEVETO

1. Avaa pelitili Betsafelle.
2. Talleta vähintään 20€ ja aktivoi 100% talletusbonus.
3. Saat pelitilillesi heti Juventus – Barcelona otteluun 25€ ilmaisen livevedon.