Internazionale hyörii vimmatusti siirtomarkkinoilla – Antonio Conte haluaa keskikenttäpelaajan ja kilpailua Lautaro Martínezille

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Tällä hetkellä näyttää hyvin mahdolliselta, että erityisesti Barcelonan kovasti tavoittelema Lautaro Martínez jää Internazionaleen. Hyökkääjän sopimuksen 111 miljoonan euron ulosostopykälä umpeutuu tänään, eikä Barcelona raporttien mukaan ole sitä käyttämässä.

Sen sijaan Martínez on tekemässä jatkosopimusta Interin kanssa, ja samalla hänen palkkansa kasvaisi. Nyt Inter voi itse määritellä argentiinalaisen siirtosumman, eikä milanolaisseura luultavasti ole aikeissa luopua pelaajasta alle ulosostopykälän hinnan.

Internazionalen päävalmentaja Antonio Conte haluaa lisäksi terävöittää joukkueensa kärkeä entisestään. Marcan mukaan Conte haluaa Martínezille ja Romelu Lukakulle kilpailua hankkimalla seuraan uuden hyökkääjän.

Conte haluaa myös keskikentälle vahvistusta. Marca kirjoittaa, että vaihtoehtoja ovat Brescian nuori Sandro Tonali ja Barcelonan Arturo Vidal.

Internazionale hankki tuoreeltaan laitapelaajan paikalle Achraf Hakimin Real Madridista 40 miljoonalla eurolla. Interin on kerrottu olevan kiinnostunut myös Chelsean Emerson Palmierista.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Mestarien liigassa huippuottelu Barcelona - Napoli! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!