Skottiseura Rangers on todennäköisesti valmis hyväksymään noin 12 miljoonan punnan eli reilun 13 miljoonan euron tarjouksen kolumbialaiskärki Alfredo Morelosista tänä kesänä, paljastaa Football Insider.

Entinen HJK:n maalitykki saattaa hyvinkin siirtyä Ibroxilta muihin maisemiin lähiaikoina. Football Insiderin lähteiden mukaan Rangersin johtokunta tietää, että 24-vuotiaan Morelosin pitäminen seurassa saattaa osoittautua liian hankalaksi tehtäväksi.

Seuran odotetaan kauppaavan Morelosin selvästi alemmalla hinnalla kuin alun perin oli tarkoitus. Hintapyynnön arvioitiin vielä tämän vuoden alussa olevan 20 miljoonan punnan luokkaa, mutta koronapandemia on tullut sotkemaan myös siirtomarkkinoita.

Football Insider kertoo, että valioliigaseura Everton on erittäin kiinnostunut Morelosista ja aikoo tehdä tarjouksen heti siirtoikkunan avauduttua.

Morelosin Rangers-sopimusta on jäljellä vielä kolme vuotta. Mies on iskenyt 77 maalia ja antanut 29 maaliin johtanutta syöttöä 137 ottelussa kolmen kauden aikana.

Tiettävästi HJK nettoaa Morelosin seuraavasta myynnistä parhaimmillaan jopa kymmenen prosenttia, mikäli kaikki ehdot täyttyvät.