Rangersin hyökkääjä Alfredo Morelos on vahvasti yhdistetty Ligue 1:ssä pelaavaa Lilleen. Nyt myös Lillen seurapomo Gérard Lopez myönsi neuvottelut, mutta kertoi myös, ettei mitään päätöksiä olla vielä tehty.

Brittimedioiden mukaan Lillen uskotaan valmistelevan noin 16,5 miljoonan euron tarjousta Rangersille. Lopez myönsi, että seura on kiinnostunut Morelosista, mutta tyrkyllä on hänen mukaansa muitakin pelaajia.

– Ei ole mitenkään harvinaista, että meillä on yhteisymmärrys kahden tai jopa kolmen pelaajan kanssa yhdelle pelipaikalle. Sen jälkeen katsomme, kuka pelaajista sopii meille parhaiten, Lopez kertoi RMC Sportille.

Morelos on tiettävästi halukas siirtymään Ranskaan. Tammikuussa Morelosin perässä oli tiettävästi myös useampi valioliigaseura.

– On totta, että olemme kiinnostuneita Morelosista. Se on myös totta, että hän on kiinnostunut meistä. Mutta käymme vasta keskusteluja, mitään ei ole päätetty, Lopez muistutti.

Morelosin siirtoa jännitetään myös HJK:n toimistolla, sillä tiettävästi Klubi saa noin kymmenen prosentin osuuden Morelosin seuraavasta siirtosummasta. Morelos siirtyi Rangersiin kesällä 2017 noin miljoonalla eurolla. HJK voisi siis tienata Morelosin Lille-siirrosta jopa 1,65 miljoonaa euroa, mikäli kolumbialaishyökkääjän siirtosumma olisi aiemmin mainittu 16,5 miljoonaa euroa.