© Kuva: Getty Images

Manchester United – Chelsea: Kierrätystä luvassa?

FA Cup
Manchester United – Chelsea
Sunnuntai 19.07. klo 20:00

Sunnuntaina haetaan FA Cupin loppuotteluun vastustajaa Arsenalille, joka pudotti lauantaina välierässä puolustavan mestarin Manchester Cityn. Toisen välierän osapuolet Manchester United ja Chelsea ovat sinänsä erikoisessa tilanteessa, että molemmat ovat Valioliigassa pisteen päässä toisistaan ja kisaavat Leicesterin kanssa ensi kauden Mestarien liigan paikoista. Siksi pelaajien kierrätys on mahdollista jopa sunnuntain pelissä.

Manchester United on ollut hienossa iskussa Valioliigan palattua vetokupongille viime kuussa. Kauden käännekohta oli, kun Ole Gunnar Solskjaer teki täysosuman ja hankki Bruno Fernandesin joukkueeseen. Unitedin tehot ovat olleet kovaa luokkaa viime ajat ja suurin kysymysmerkki onkin Solskjaerin avauskokoonpano. Ei ole esimerkiksi kirkossa kuulutettu, että Anthony Martial ja Marcus Rashford olisivat automaattisesti avauksessa.

Chelsea on ollut tauon jälkeen myös kelpo lyönnissä. Viime ottelussa Frank Lampardin suojatit hallitsivat Norwichia vastaan pelitapahtumia mielin määrin, mutta ottelu päättyi lopulta vain 1-0 voittoon. Lampard miettii varmasti sunnuntain avausta tarkkaan virkaveljensä lailla. Billy Gilmour ja tärkeä N’Golo Kante ovat loukkaantuneita, mutta esimerkiksi huippuiskussa ollut Olivier Giroud saattaa hyvinkin saada sunnuntaina huilivuoron.

Lyö vetoa ottelusta:

Vetomielessä ottelun yllä on ikäviä kysymysmerkkejä, mutta Manchester Unitedin tuloskunto on ollut huikeaa ja joukkue on voittanut kaikki keskinäiset ottelut tällä kaudella. Niinpä laitetaan varovaisena suosituksena liikkeelle veto Manchester Unitedin voitosta kertoimella 2,35.

Huomaa varhainen voitonmaksu illä!

illä on mahtava kampanja meneillään: valituista liigoista saat voitot heti käteisenä, jos vetokohteesi siirtyy kahden maalin johtoon – riippumatta ottelun lopputuloksesta! Lue lisää:

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.