Niklas Moisanderin kausi ohi ennen sarjapaikan ratkaisevaa peliä – Werder-kapteeni ajettiin ulos

© Kuva: Getty Images

Niklas Moisanderin kipparoima Werder Bremen ei pääse Bundesliigan karsinnoissa helpolla. Se jäi kotikentällään maalittomaan tasapeliin 2. Bundesliigan kolmanneksi sijoittuneen Heidenheimin kanssa.

Ikävin asia Bremenille oli, että kapteeni itse seuraa toista osaottelua sivusta. Moisander kun ajettiin kahden varoituksen myötä ulos pelin 87. minuutilla. Se toi pelikiellon maanantaiseen vieraspeliin. Ensimmäisen korttinsa Moisander sai 17. minuutilla. Kummatkin varoitukset nousivat rajuista taklauksista.

Moisanderin toinen kortti tuli keskialueen tilanteesta, eikä rike ollut erityisen tarpeellinen. Twitterissä ei puolustajan toimintaa kiiteltykään. Suomalainen oli jälleen pallollisesti aktiivinen koko pelin ajan, ja menetys on Bremenille toiseen osaotteluun iso.

Kotijoukkue Bremen hallitsi ottelussa palloa, mutta Heidenheimin puolustus pelasi uhrautuvasti ja hyvin. Yleisöä ei tässäkään ottelussa paikalla ollut, mutta paljoa he eivät menettäneet. Ensimmäinen laukaus kohti maalia nähtiin nimittäin vasta 83. peliminuutin täyttyessä, kun Bremenin Fin Bartels laukoi kulmapotkun jälkitilanteesta pelaajaruuhkan takaa. Heidenheim-vahti Kevin Müller kuitenkin torjui vedon vaivatta.

Aivan lisäajan alkajaisiksi Bremen sai koko pelin parhaan maalipaikkansa. Leonardo Bittencourt ei kuitenkaan onnistunut viimeistelyssään, vaan puolustaja siivosi pallon pois maaliviivan tuntumasta. Nähtiinpä kuitenkin pelin toinen laukaus kohti maalia.

Toisella puoliajalla Bremenissä repesi taivas ja pitkä pätkä pelattiin hurjassa kaatosateessa. Sekään ei varsinaisesti hyökkäyspelaamista helpottanut. Viimeisellä varttitunnilla sade onneksi hellitti.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.