Ranskaan mahdollisesti siirtyvä Alfredo Morelos otti kantaa huhuihin – ”Seurat ovat keskustelleet”

© Kuva: Getty Images

Alfredo Morelos saattaa jättää Rangersin taakseen ja siirtyä Ranskan pääsarjassa pelaavan Lillen riveihin.

Luotettavien ranskalaislähteiden mukaan Lille ja Morelos olisivat jo päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksen henkilökohtaisista ehdoista. Lille haluaa korvata Napoliin siirtyvän Victor Osimhenin Morelosilla.

Entinen HJK-kärki otti kantaa siirtohuhuihin Glasgow Timesin haastattelussa. Morelosin mukaan seurat olisivat keskustelleet siirrosta, mutta vielä ei ole mitään konkreettista tiedotettavaa.

Jos Morelos siirtyy, saa HJK tiettävästi noin kymmenen prosentin jatkosiirtoprosentin kärjen siirtosummasta. Se tietäisi siirtohuhujen perusteella noin 1,5-2 miljoonan euron summaa HJK:lle.

– Medioissa spekuloidaan paljon siitä, siirrynkö toiseen seuraan. Parhaillaan odotamme ja samalla pelaan parhaani mukaan. Jos mahdollisuus siirtoon tulee, on se tervetullut. Minulla on useita vaihtoehtoja. Keskityn täällä sarjan käynnistymiseen. Jotkut seurat ovat keskustelleet Rangersin kanssa, mutta he eivät ole vielä päässeet yhteisymmärrykseen, Morelos totesi.

– Päätös siirrosta on minun ja toivottavasti siirryn kilpailullisempaan sarjaan. Jos minun pitää päättää, mihin eurooppalaiseen huippusarjaan siirryn, niin pidän niistä kaikista. Nyt on aika tehdä päätös. Vielä joudun odottamaan, koska ei ole mitään konkreettista.

Kolumbian A-maajoukkuehyökkääjä on tehnyt Rangersin paidassa hurjaa jälkeä. Viime kaudella syntyi 29 maalia, joista komeat 14 Eurooppa-liigan karsinta- ja lohkovaiheessa.

Rangers kohtaa Leverkusenin Eurooppa-liigan neljännesvälierien toisessa osassa torstaina 6. elokuuta. Vielä ei ole selvillä, edustaako Morelos enää silloin Rangersia. Aiemmin keväällä Morelosia huhuttiin muun muassa La Ligaan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.