Sky: Brassitähti saanut tarjouksen Chelsealta, Barcelonalta ja David Beckhamin MLS-seuralta

© Kuva: Getty Images

Chelsean laitahyökkääjä Willian on yksi siirtoikkunan kuumimmista nimistä.

Brasilian maajoukkuetähden sopimus Chelseassa päättyy tänä kesänä, eikä hän ole suostunut lontoolaisseuran jatkosopimustarjoukseen. Willian, 31, on tehnyt viime aikoina haastatteluissa selväksi, että hän haluaisi kolmen vuoden diilin, jollaista Chelsea ei ole ollut hänelle valmis antamaan.

Sky Sports kertoo, että Willianin pitkäaikainen tavoittelija Barcelona taas on tehnyt hänelle kolmen vuoden sopimustarjouksen. Lisäksi Willian on saanut 3,5 vuoden tarjouksen Yhdysvaltain Major League Soccerissa pelaavalta Inter Miamilta, jonka osaomistaja on englantilaislegenda David Beckham. Inter Miamin tarjous on rahallisesti houkutteleva, mutta siirto Yhdysvaltoihin tietäisi laskua Euroopan huippusarjojen pelillisestä tasosta.

Willian ei aio tehdä päätöstään ennen kuin Chelsea kohtaa lauantaina FA Cupin loppuottelussa Arsenalin, joka myös kilpailee lehtitietojen mukaan hänen allekirjoituksestaan.

Chelsea hankki Willianin kesällä 2013 venäläisestä Anži Mahatškalasta. Hän on pelannut Chelseassa 339 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä 63 maalia ja syöttänyt 62. Tuona aikana lontoolaisseura on voittanut viisi eri pokaalia, muun muassa kahdesti Englannin Valioliigan.